Salgs og leveringsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Skorstensfejerværktøj ApS. (SFV) Handelsbetingelserne gælder i alle tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og SFV. Der henvises ligeledes til den danske købelov.

Bestilling af varer på hjemmesiden eller via telefonopkald

Når vi har modtaget bestilling via hjemmesiden eller modtaget en ordre via tlf., vil vi bestræbe os på at ordren bliver betjent inden for en uge. Såfremt noget er i restordre, vil kunden få besked herom.

Priser

Alle priser er i danske kroner, eksklusiv moms og eventuelle afgifter. SFVs priser fremgår af www.sfv.dk eller af et konkret tilbud som tillige indeholder information om leveringsomkostninger. Omkostninger beregnes af SFV som følge af ændringer i valutakurser, told, skatter, afgifter mv. vedrørende den aftalte leverance. Leveringsomkostninger beregnes ud fra pakkens vægt og volumen, og kan derfor variere. Der tages forbehold for eventuelle fejl i priser samt trykfejl.

Betaling

Betaling sker kontant inden varen sendes fra SFV. Når varen er pakket udregnes den nøjagtige pris ift. vægt mv. hvorefter kunden får mail omkring beløbet. Når beløbet er indbetalt afsendes varerne fra SFV.

Som fast kunde kan aftales en betalingsfrist på 14 dage fra fakturadato. Såfremt betalingen sker efter forfaldsdatoen, er SFV berettiget til at beregne renter og rykkergebyrer. Overholdes betalingsfristelsen ikke og der er udsendt rykkerskrivelse ændres betalingsbetingelserne til kontant forudbetaling i henhold til ovenstående.

Ejendomsforbehold

SFV forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inkl. leveringsomkostninger, evt. renter og øvrige omkostninger er betalt fuldt ud.

Levering

Ved levering i Danmark bruges som hovedregel Post Nord. Til udlandet bestræber vi os på at finde den billigste levering.

Returnering

Ved fejl i leverancen bedes kunden ringe hurtigst muligt, så der kan aftales returnering og fremsendelse af nye varer.

Garanti

Garantien dækker ved fabrikationsfejl. Der er ingen garanti dækning ved slitage eller forkert brug af produktet.

Produktinformation

Se beskrivelse på hjemmesiden.